S500 PLC

Proizvođač: Lacroix Sofrel
Model: S500 PLC
Šifra:
Dostupnost: Dostupno

Uređaj S500 je visokokvalitetna daljinska upravljačka jedinica, inovativna, robusna i jednostavna za montažu. Uređaj prednjači na Europskom i Svjetskom tržištu u pogledu funkcionalnih karakteristika. Komunicira i prenosi očitane podatke, automatski te na zahtjev putem GPRS-GSM mobilnih mreža ili direktnom konekcijom. Za razliku od drugih uređaja na tržištu, ovi uređaji posebno su dizajnirani za daljinski nadzor i upravljanje u sektoru opskrbe vodom. 

Uređaj S500 nudi kompletan asortiman rješenja za industrijske daljinske upravljače tehničkih sučelja te dovodi do smanjenja operativnih troškova i omogućuje da operacije bude sigurne i optimizirane.
Dizajn S500 je namijenjen da zadovolji dvostruki cilj, jednostavnost i učinkovitost koja pokriva sve aspekte života proizvoda: Instalacija, konfiguracija, upravljanje i održavanje. Na taj način, korisnici brzo dobivaju prinosa od ulaganja zahvaljujući optimalnom daljinskom nadzoru i kontroli njihovih objekata.
Najsnažnije karakteristike ovi uređaja su:

- daljinsko praćenje i alarm izvješćivanje,

- daljinski nadzor i upravljanje s lokalnom ili distribuiranom kontrolom procesa.

S500 jedinica može se prilagoditi na bilo koju vrstu objekta, čime omogućuje da bude korisna u velikom broju područja:

- vode i otpadne vode mreža,
- kotlovnice, rasvjete i tehnički objekti, itd


Raspon S500 sadrži 3 proizvoda: S550, S530 i S510. Ove Daljinske upravljačke jedinice nude iste značajke softvera i imaju iste ulazne-izlazne i komunikacijske zajednice.