Impulsni izlaz Q4000

Proizvođač: Elster
Model: Q4000_pulser
Šifra:
Dostupnost: Dostupno

Funkcioniranje
Q4000 Pulsna jedinica osigurava pouzdanu izlaznu komunikaciju za povezivanje na sve uređaje tipa Q4000, pulsni izlaz omogučuje komunikaciju između svih dostupnih tipova data loggera, AMR sustava ili integriranih SCADA sustava. Impulsna jedinica je zasebno napajana iz vlastitog baterijskog napajanja i nikako ne utječe na životni vijek mjerila. Komunikacija između brojila i Pulser je putem infra crvene vodio je nepromijenjen od prljave vode okruženja.

Montaža
Pulsni izlaz može biti postavljen u bilo koje vrijeme na Q4000 elektromagnetski protokomjer već instaliran u mrežu. Jednostavno spojite pulser na brojilo i odmah počmite primati impulse. Uređaj je potpuno vodonepropusno zaštićen i komunicira sa IP68 zabrtvljenim brojilom mjerila optičkim putem. Iz istog razloga je Q4000 i pulser mogu raditi u iznimno lošim uvijetima visoke potopljenosti bez straha za uništavanjem mjerila ili pulsera.

Impulsni izlaz
Q4000 Pulser je dvokanalni impulsni izlaz, sa mogučnostima raznih vrijednosti izlaza i alarma.Za više informacija o dostupnim izvedbama molimo pogledajte priloženi katalog.

Specifikacije
Radna temperatura: -10°C to +55°C
Izlazni signal: Open drain
Maksimalno opterečenje A: 20mA
Maksimalno opterečenje V: 30V DC
Napajanje: Baterijski napajano, 10 godina
Maksimalna udaljenost odašiljanja pulsa: 200 metara
Standardna duljina kabla: 10 metara (30m opcionalno)
Klasa vodonepropusnosti: IP 68
Dimenzije (mm): H 35 x W   55 x D 70
Težina: Approx. 500 grama (sa 10m cabla)