LS-V Data Logger

Proizvođač: Lacroix Sofrel
Model: LS-V
Šifra:
Dostupnost: Dostupno

LS i LT su visokokvalitetni logeri ulaznih podataka, inovativni, robusni i jednostavni za montažu. Uređaji prednjače na Europskom i Svjetskom tržištu u pogledu funkcionalnih karakteristika. Komuniciraju i prenose očitane podatke, automatski te na zahtjev putem GPRS-GSM mobilnih mreža ili direktnom konekcijom. Za razliku od drugih uređaja na tržištu, ovi uređaji posebno su dizajnirani za daljinski nadzor i upravljanje u sektoru opskrbe vodom.  Potpuno vodonepropusno kućište i priključci (IP68) potpuno su sigurni za rad u vodomjernim oknima, čak i kada su ista potopljena. Uz baterijsku autonomiju od 10 godina, GSM / GPRS modem s antenom visokih performansi te velik izbor vrsta tehnologija ulaznih signala ovi uređaji lako postaju preferirani izbor kupaca.

LS i LT podatkovni logeri mogu dati učinkovit i ekonomičan odgovor na:

  • udaljeno očitanje mjernih trenutnih i povijesnih podataka,
  • praćenje pojedinih sektora - obračunskih mjernih područja (DMA)
  • otkrivanje curenja u sustavu vodoopskrbe,
  • otkrivanje i alarmiranje situacija prelijeva u kanalizaciji,
  • daljinsko očitavanje trenutnih i povijesnih vrijednosti tlakova u sustavu,
  • kontrola brojila i uređaja s udaljenih mjesta.

LS-V data logger je posebno dizajniran uređaj namijenjen za upravljanje ventilom za pritisak u sustavu opskrbe pitkom vodom.

LS-V može smanjiti potrošnju vode regulacijom tlaka ako dođe do puknuća ili curenja u vodovodnoj mreži. Data logger upravlja magnetskim ventilom za održavanje tlaka na dva različita načina rada. Prvi način rada bazira se na konfiguraciji 24-satnog perioda, a drugi način na odstupanjima od zadanog tlaka ili protoka.